Στο Δικαστήριο η Ουκρανή που μετέφερε εκατομμύρια στην Κύπρο μέσω αεροδρομίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στο Δικαστήριο η Ουκρανή που μετέφερε εκατομμύρια στην Κύπρο μέσω αεροδρομίου - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα η γυναίκα 31 ετών από την Ουκρανία όπου θα γίνει καταχώρηση υπόθεσης που αφορά ξέπλυμα χρήματος.

Το Δικαστήριο θα προχωρήσει σε παραπομπή της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας.

Τους τελευταίους 6 μήνες έγιναν τα αδικήματα και η υπόθεση θα καταχωρηθεί Λάρνακα λόγω του ότι μετέφερε η Ουκρανή τα χρήματα στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Λάρνακας.

Η 31χρονη σύμφωνα με πληροφορίες μετέφερε χρήματα σε 20 ξεχωριστές περιπτώσεις από τον Αύγουστο του 2023 μέχρι 1 Μαρτίου 2024 και αφορούν το συνολικό χρηματικό ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με τρεις κατηγορίες για κάθε περίπτωση συνωμοσία προς καταδολίευση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και για αναληθείς δηλώσεις στο Τελωνείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.