Ελλάδα: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Νεκρός 48χρονος ανθυπασπιστής

Ελλάδα: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Νεκρός 48χρονος ανθυπασπιστής

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου ανθυπασπιστή Στυλιανού Κρούσαρη, πατέρα δυο παιδιών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos και το thenewspaper, ο 48χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του στις Αλυκές Βόλου με την οικογένειά του όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των συγγενών, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του εδώ και χρόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερατο απόγευμα, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Αλυκών Βόλου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE