Ελλάδα: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Νεκρός 48χρονος ανθυπασπιστής

Ελλάδα: Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Νεκρός 48χρονος ανθυπασπιστής

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 48χρονου ανθυπασπιστή Στυλιανού Κρούσαρη, πατέρα δυο παιδιών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos και το thenewspaper, ο 48χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του στις Αλυκές Βόλου με την οικογένειά του όταν έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση των συγγενών, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών κατέβαλαν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του εδώ και χρόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερατο απόγευμα, στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης Αλυκών Βόλου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.