Έπεσε ο πέλεκυς σε 24χρονη για υπόθεση ναρκωτικών - Έφτασε στο αεροδρόμιο... φορτωμένος

Έπεσε ο πέλεκυς σε 24χρονη για υπόθεση ναρκωτικών - Έφτασε στο αεροδρόμιο... φορτωμένος

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε σήμερα ποινή φυλάκισης έξι ετών, σε γυναίκα ηλικίας 24 ετών, κατόπιν δικής της παραδοχής, για αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη εισαγωγή, προμήθεια, κατοχή και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, συγκεκριμένα 7,9 περίπου κιλά κάνναβης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές, η γυναίκα ανακόπηκε για έλεγχο, γύρω στις 8.30 το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2023, κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, από χώρα του εξωτερικού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκαν στην αποσκευή της, οκτώ νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 7 κιλά και 957 γραμμάρια κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Μετά από ακροαματική διαδικασία το Κακουργιοδικείο επέβαλε σήμερα στην 24χρονη ποινή φυλάκισης έξι ετών.  

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: