ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση SIGMA: Πώς άλλαξε η δημοφιλία του Χριστοδουλίδη μετά την διακαναλική συνέντευξη - Δείτε γραφικά

Δημοσκόπηση SIGMA: Πώς άλλαξε η δημοφιλία του Χριστοδουλίδη μετά την διακαναλική συνέντευξη - Δείτε γραφικά

Δημοσκόπηση μετά την διακαναλική του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη διενήργησε ο οργανισμός IMR για λογαριασμό του καναλιού SIGMA.

Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε σε παγκύπρια βάση και το δείγμα αφορά 350 άτομα άνω των 18 που την παρακολούθησαν.

Τα αποτελέσματα

Αναφορικά με την γενική γνώμη για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη πριν από τη διακαναλική συνέντευξη, το 22% απάντησε θετική, το 29% μάλλον θετική, το 26% μάλλον αρνητική και το 28% αρνητική.

Όσο αφορά την γενική γνώμη για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη μετά από τη διακαναλική συνέντευξη, το 25% απάντησε θετική, το 34% μάλλον θετική, το 21% μάλλον αρνητική και το 20% αρνητική.

Σε ερώτηση «πόσο χρήσιμη βρήκατε τη διακαναλική συνέντευξη σε ό,τι αφορά την από μέρους σας διαμόρφωση άποψης ως προς το έργο που έχει υλοποιηθεί από την Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη κατά τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησής της;», το 21% απάντησε πολύ, το 32% αρκετά, το 29% λίγο κα το 18% καθόλου.



Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα τηε δημοσκόπησης:

Πώς σχολιάζουν τα κόμματα την διακαναλική συνέντευξη

Σχολιάζοντας την δημοσκόπηση στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι», ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Εμείς ως ΔΗΣΥ αυτό που καταγράψαμε από την πρώτη στιγμή είναι πως ο ΠτΔ φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται το τι ζούμε σήμερα και δυστυχώς δεν κάνει καμία προσπάθεια αυτοκριτικής. Για όλα του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός του εαυτού του».

Από πλευράς του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρυσής Παντελίδης σχολίασε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στο πρώτο σκέλος ο ΠτΔ παρουσίασε ένα πλούσιο κυβερνητικό έργο για αυτούς τους 12 μήνες. Στο δεύτερο σκέλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έχουν υποβληθεί με πειστικό τρόπο και την γνωστή ικανότητα του να απαντά σε κάτι τέτοιο. Σε μεγάλο βαθμό μόνο 3 μήνες πριν από τις εκλογές είναι λογικό ότι τα κόμματα θα τοποθετούνται όχι με πλήρη αντικειμενικότατα αλλά και σκοπιμότητα».

Δείτε όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στο απόσπασμα πιο κάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top