Στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Στην Κύπρο ο Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κ.Σ. ΟΑΣΕ

Ο Γάλλος Γερουσιαστής Pascal Allizard Ειδικός Αντιπρόσωπος για θέματα Μεσογείου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΚΣ ΟΑΣΕ), και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών, Άμυνας και Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλικής Γερουσίας φθάνει στην Κύπρο την Κυριακή, για την πραγματοποίηση τριήμερης επίσκεψης, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Αντιπροέδρου της ΚΣ ΟΑΣΕ Ειρήνης Χαραλαμπίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στο πλαίσιο της επίσκεψής  του, ο κ. Allizard, συνοδευόμενος από την κ. Χαραλαμπίδου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Υπουργό Άμυνας Βασίλη Πάλμα και τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργο Παπαναστασίου.

Ο κ. Allizard θα επισκεφθεί, εξάλλου, τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία και τον Τύμβο Μακεδονίτισσας, καθώς επίσης το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης.      

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE