Λιονέλ Μέσι: Σε «χρυσή» δημοπρασία η χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Σε «χρυσή» δημοπρασία η χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα σε μία χαρτοπετσέτα, η οποία και θα δημοπρατηθεί πλέον με τιμή εκκίνησης τα 300.000 ευρώ.

Στα 13 του χρόνια, ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε να ενταχθεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και άλλαξε το ρου της ιστορίας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, γεγονός που μετατρέπει το συμβόλαιο της… χαρτοπετσέτας, σε ένα μοναδικό… ιστορικό έγγραφο.

Στην Βαρκελώνη στις 14 Δεκεμβρίου του 2000, ο τότε τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Ρέσακ, κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 13χρονου Λιονέλ Μέσι, πάνω σε μία χαρτοπετσέτα, σε ένα τένις κλαμπ και πλέον αυτό το… κειμήλιο, θα το αγοράσει κάποιος για τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

 

 

Η τιμή φυσικά είναι πιθανό να “εκτοξευτεί” σε εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Άλμα επί Γκοντό*

Άλμα επί Γκοντό*