Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Κλειστές και οι δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, προς Λευκωσίας, στο σημείο πριν την έξοδο προς Μονή, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, γύρω στις 2.15 το μεσημέρι.

Στο σημείο είναι μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (14:33): Δόθηκε στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού, τμήμα του οποίου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε σημείο πριν την έξοδο προς Μονή, είχε κλείσει για δέκα περίπου λεπτά, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 2.15 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κυκλοφορία συνεχίζει πλέον κανονικά.
 
Στο σημείο της σύγκρουσης είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για παροχή βοήθειας, ρύθμιση της κυκλοφορίας και εξετάσεις. Ένα πρόσωπο παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν έχει τραυματιστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE