Αποφάσισε το ΔΗΚΟ: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Αποφάσισε το ΔΗΚΟ: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών

Η Γραμματεία του Δημοκρατικού Κόμματος σε σημερινή της συνεδρίαση με θέμα τις Εκλογές για ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου του 2024, αποφάσισε όπως προτείνει προς τα συλλογικά όργανα του κόμματος τις πιο κάτω υποψηφιότητες:

1. Θεοχάρους Ελένη

2. Κωστρίκης Λεόντιος

3. Λάμπρου Μαίρη

4. Μαυρίδης Κώστας

5. Παντελίδης Χρύσης

6. Χριστοφίδου Κατερίνα

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, Το Εκτελεστικό Γραφείο θα συνεδριάσει για την επικύρωση των πιο πάνω υποψηφιοτήτων την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024, ενώ τελικές αποφάσεις θα ληφθούν από την Κεντρική Επιτροπή σε συνεδρίαση της την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.