Λύγισαν και οι πέτρες – Δεν το χωράει το μυαλό τους πως έφυγε για πάντα ο φίλος τους!

Λύγισαν και οι πέτρες – Δεν το χωράει το μυαλό τους πως έφυγε για πάντα ο φίλος τους!

Η είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του, έφερε αναστάτωση, θλίψη,πόνο.

Ένα παιδι αγαπητό, ο Γιάννης Εγγλέζος. Ο αδικοχαμένος 16χρόνος. Οι φίλοι του ακόμα, δεν πιστεύουν το μοιραίο. Το profile του στο Facebook έχει γεμίσει με συγκλονιστικά μηνύματα αποχαιρετισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έσβησαν τα όνειρα στην άσφαλτο - Αυτός είναι ο «διάβολος» που πήρε τον 17χρονο Γιάννη (ΦΩΤΟ)

Τα δάκρυα, ο πόνος…. αγγίζει ακόμα και όποιον δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. «Γιατί ρε Γιάννη , Γιατί;;» είναι το παράπονο όλων!!!

Τραγούδια, ποιήματα, φωτογραφίες, καταθέσεις ψυχής…. γέμισε το Facebook του Γιάννη! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.