Λύγισαν και οι πέτρες – Δεν το χωράει το μυαλό τους πως έφυγε για πάντα ο φίλος τους!

Λύγισαν και οι πέτρες – Δεν το χωράει το μυαλό τους πως έφυγε για πάντα ο φίλος τους!

Η είδηση του ξαφνικού και άδικου θανάτου του, έφερε αναστάτωση, θλίψη,πόνο.

Ένα παιδι αγαπητό, ο Γιάννης Εγγλέζος. Ο αδικοχαμένος 16χρόνος. Οι φίλοι του ακόμα, δεν πιστεύουν το μοιραίο. Το profile του στο Facebook έχει γεμίσει με συγκλονιστικά μηνύματα αποχαιρετισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έσβησαν τα όνειρα στην άσφαλτο - Αυτός είναι ο «διάβολος» που πήρε τον 17χρονο Γιάννη (ΦΩΤΟ)

Τα δάκρυα, ο πόνος…. αγγίζει ακόμα και όποιον δεν τον έχει γνωρίσει ποτέ. «Γιατί ρε Γιάννη , Γιατί;;» είναι το παράπονο όλων!!!

Τραγούδια, ποιήματα, φωτογραφίες, καταθέσεις ψυχής…. γέμισε το Facebook του Γιάννη! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE