ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Ένοχοι για κλοπές και διάρρηξεις σε δύο επαρχίες

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Ένοχοι για κλοπές και διάρρηξεις σε δύο επαρχίες

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν σήμερα από μέλη της Αστυνομίας στις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών και διάρρηξης καταστήματος, που διαπράχθηκαν πρόσφατα στις δύο επαρχίες. Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου και το ΤΑΕ Αμμοχώστου να διερευνούν τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Πρόκειται συγκεκριμένα για υπόθεση διάρρηξης περιπτέρου στην Πάφο, από όπου κλάπηκε μεγάλος αριθμός κουτιών τσιγάρων, καθώς και για υπόθεση κλοπής ποσότητας χαλκού, βάρους 100 κιλών, από περιοχή στην επαρχία Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη και κλοπή στο περίπτερο διαπράχθηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2024, ενώ η κλοπή χαλκού, διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, 2024.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέλη του ΤΑΕ Πάφου, προχώρησαν στη σύλληψη, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων, άντρες ηλικίας 43 και 33 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους σχετικά με την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στο περίπτερο, ενώ για την κλοπή ποσότητας χαλκού, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, προχώρησαν στη σύλληψη, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος, ενός προσώπου, άντρα ηλικίας 27 ετών, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του.

Για την υπόθεση κλοπής χαλκού, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, 06 Μαρτίου, άλλος ένας ύποπτος, άντρας ηλικίας 31 ετών. Αυτός τελεί υπό τετραήμερη κράτηση, δυνάμει δικαστικού διατάγματος, που εξέδωσε χθες, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης κλοπής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top