LIKE ONLINE

Προκαλεί τύπος από την Βρετανία: «Οι λεωφορειολωρίδες είναι διαδρομές VIP μόνο για τους πλούσιους» - Bίντεο

Προκαλεί τύπος από την Βρετανία: «Οι λεωφορειολωρίδες είναι διαδρομές VIP μόνο για τους πλούσιους» - Bίντεο

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένας αυτοαποκαλούμενος εκατομμυριούχος από τη Βρετανία, αφού οδήγησε σε λεωφορειολωρίδα και ισχυρίστηκε προκλητικά ότι πρόκειται για VIP δρόμο για τους πλούσιους, ώστε να αποφύγουν την κίνηση.

Ο Luke Desmaris, 28 ετών, κινηματογραφήθηκε από έναν φίλο του ενώ οδηγούσε μία Mercedes G Wagon, αξίας 130.000 λιρών, σε μια άδεια λεωφορειολωρίδα, για να αποφύγει μια σειρά από αυτοκίνητα που περίμεναν στην κίνηση.
Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral για τους λάθος λόγους, αφού ένας εκατομμυριούχος ισχυρίστηκε ότι οι ΛΕΑ δεν είναι για τους «φτωχούς».

Ο Luke Desmaris, ο οποίος δημοσιεύει στην πλατφόρμα ως @mrlukedes, μοιράστηκε ένα βίντεο με τη λεζάντα: «Οι φτωχοί άνθρωποι βλέπουν μια λωρίδα λεωφορείων, αλλά εγώ βλέπω μια λωρίδα G-Wagon». Το βίντεο αναφέρει: "Για τους φτωχούς ανθρώπους, αυτή είναι μια λωρίδα λεωφορείου, για τους πλούσιους ανθρώπους είναι μια λωρίδα VIP για να αποφεύγουν την κίνηση.

Ο Desmaris οδηγούσε τη Mercedes G-Wagon του και φαίνεται στο βίντεο να βγαίνει από μια λωρίδα κυκλοφορίας με πολύ κίνηση και να μπαίνει παράνομα στη λωρίδα των λεωφορείων.

Οι λωρίδες λεωφορείων μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους οδηγούς αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο εάν είναι εκτός των ωρών λειτουργίας και αν είναι ασφαλείς.

Εάν οι οδηγοί συλληφθούν να χρησιμοποιούν παράνομα μια λωρίδα λεωφορείων το πρόστιμο είναι μεταξύ 60 και 70 λιρών, ανάλογα με την περιοχή. Στο βίντεο, ο Desmaris φαίνεται να υποστηρίζει ότι οι «πλούσιοι άνθρωποι» μπορούν να αντέξουν οικονομικά το πλήγμα και δεν είναι τίποτα για αυτούς το πρόστιμο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top