Μοναχοί κατά Αστυνομίας: Πήγαν να καταγγείλουν τον Μητροπολίτη Ταμασού και τους έδιωξαν

Μοναχοί κατά Αστυνομίας: Πήγαν να καταγγείλουν τον Μητροπολίτη Ταμασού και τους έδιωξαν

Σε νέα ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων τους προχώρησαν οι δύο μοναχοί της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ισχυρίζονται ότι χθες είχαν εμφανιστεί σε αστυνομικούς σταθμούς της Λευκωσίας για να υποβάλουν καταγγελία εναντίον του Μητροπολίτη Ταμασού, χωρίς αυτό να γίνει αποδεκτό.

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε το κοινό πως δύο μοναχοί της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ είχαν εμφανιστεί σε τέσσερις Αστυνομικούς Σταθμούς της επαρχίας Λευκωσίας ώστε να καταγγείλουν τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής διά την απαγωγή τους, την παράνομη στέρηση της ελευθερίας τους, την παράνομη κατακράτηση των περιουσιακών τους στοιχείων, την εξασφάλιση της υπογραφής τους υπό πίεση και απειλών επί εγγράφων, ώστε να ενοχοποιήσουν τον Γέροντα Νεκτάριο και τον Αρχιμανδρίτη Πορφύριο, εντούτοις όμως κάθε αστυνομική διεύθυνση αρνήθηκε να λάβει την καταγγελία τους και τους έδιωξαν.

Οι εν λόγω μοναχοί έχουν προχωρήσει σε άμεση καταγγελία εις στον Πρόεδρο και Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Επίσης, έχουν γνωστοποιήσει το παράπονο τους εις στο Αρχηγείο της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE