Επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία για θαλάσσιο διάδρομο οι ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΑΕ

Επιβεβαίωσαν τη στενή συνεργασία για θαλάσσιο διάδρομο οι ΥΠΕΞ Κύπρου και ΗΑΕ

Τη στενή συνεργασία για την υλοποίηση του θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, επιβεβαίωσαν σήμερα σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κόμπος και ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Abdullah bin Zayed.

Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κόμπου στην πλατφόρμα «Χ» ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικώς με τον Υπουργό Εξωτερικών των Εμιράτων σχετικά με τον θαλάσσιο διάδρομο της Κύπρου για παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Στην ανάρτηση εκφράζει «βαθιά ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη και τη συνεργασία» και προσθέτει ότι «συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE