Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ - Δείτε βίντεο

Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ - Δείτε βίντεο

Ένας άνδρας συνελήφθη, αφότου όχημα έπεσε πάνω στις πύλες των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, στην καρδιά του Λονδίνου.

Σε θολές εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένα αυτοκίνητο στις μπροστινές πύλες του παλατιού.

Βρετανικά ΜΜΕ μετέδωσαν τις δηλώσεις ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε «έναν μεγάλο κρότο».

«Άκουσα έναν δυνατό κρότο και κοίταξα και το αυτοκίνητο είχε πέσει πάνω στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο πολύ γρήγορα, έβγαλε τον άνδρα έξω και τον συνέλαβαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε βίντεο από το σημείο

 

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

«Περίπου στις 02:33 τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαρτίου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στις πύλες του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα στο σημείο με την κατηγορία της φθοράς ξένης περιουσίας. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς», επισήμανε η αστυνομία του Λονδίνου σε ανακοίνωσή της.

«Οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστούν οι συνθήκες», τόνισε επίσης.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έκανε γνωστό πως κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν εντός των ανακτόρων τη στιγμή του περιστατικού και ότι πραγματοποιούνται εργασίες επιδιόρθωσης των ζημιών στις πύλες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE