Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Ασθενής ψηλή επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη και θα κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Ιδού η Κοινή Διακήρυξη Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Ενίσχυση σε ασφάλεια, αντιτρομοκρατία και θαλάσσια συνεργασία

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας σε επίπεδο ενόπλων δυνάμεων συμφώνησαν οι ηγέτες της Κύπρου, της Ελλάδας και του Ισραήλ κατά την δέκατη Τριμερή Σύνοδο Κορυφής

BEST OF TOTHEMAONLINE