Βρήκαν κοσμήματα, υπολογιστές, κινητά και κλειδιά διαμερισμάτων στο σπίτι τους - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Βρήκαν κοσμήματα, υπολογιστές, κινητά και κλειδιά διαμερισμάτων στο σπίτι τους - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

τη σύλληψη 38χρονου και 27χρονης, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό στην οικία τους, στην Πάφο, μεγάλης ποσότητας τιμαλφών, κοσμημάτων, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

υγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του 38χρονου και της 27χρονης. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός συλλογών νομισμάτων και χαρτοσήμων, μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και κοσμημάτων, 62 κλειδιά διαμερισμάτων και δωματίων ξενοδοχείων, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων.

Οι δύο ένοικοι της οικίας δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή τους τα πιο πάνω αντικείμενα και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Ακολούθως τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η υιοθέτηση της κυπριακής θέσης για το SAFE και το μήνυμα που στέλνει η Ευρώπη σε τρίτες χώρες

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υιοθετήσει τη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για το χρηματοδοτικό εργαλείο SAFE συνιστά μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας, όχι μόνο για τη Λευκωσία, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE