Καθυστερεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα

Καθυστερεί η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα

Καθυστερεί, για τεχνικούς κυρίως λόγους, η αναχώρηση του πλοίου με την ανθρωπιστική βοήθεια για τη Λωρίδα της Γάζας.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα η πλατφόρμα στη Γάζα, η οποία θα υποδεχθεί τους 150 περίπου τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας που μεταφέρει το πλοίο.

Σημειώνεται ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν η αναχώρηση του πλοίου να γινόταν χθες το απόγευμα, στη συνέχεια μετατέθηκε για σήμερα το πρωί και μέχρι τις 12 το μεσημέρι δεν υπήρχε οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την ώρα αναχώρησης του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE