Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντησή της με Τατάρ η Ολγκίν - Eξέφρασε την ανυπομονησία της για τη συνέχιση του έργου της

Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντησή της με Τατάρ η Ολγκίν - Eξέφρασε την ανυπομονησία της για τη συνέχιση του έργου της

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι είχε νέα παραγωγική συνάντηση με τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ.

Σε σύντομη δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους, μετά τη λήξη της συνάντησης, η κ. Ολγκίν εξέφρασε την πεποίθηση ότι "είναι ζωτικής σημασίας να διευρύνουμε την προοπτική μας πέραν του Κυπριακού". 

Επίσης εξέφρασε την ανυπομονησία της για τη συνέχιση του έργου της εδώ και την απόκτηση μιας βαθύτερης κατανόησης του Κυπριακού.

Η κ. Ολγκίν εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή στη Κύπρο, εκφράζοντας την ελπίδα ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ παραγωγική.

Πρόσθεσε ότι έχουν επίσης προγραμματιστεί συναντήσεις με πολιτικά κόμματα, εμπορικά επιμελητήρια και διάφορες ομάδες της κοινωνίας των πολιτών. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Φτάνει πια με τα κροκοδείλια δάκρυα – Φταίτε όλοι

Οι στάχτες δεν λένε ψέματα. Η καμένη γη μιλά πιο ειλικρινά απ’ όλους σας. Κι όμως, και πάλι, πάνω από τα αποκαΐδια, παρελαύνουν τα κόμματα, με φωνές πένθους και βλέμματα «αγανάκτησης». Όψιμοι τιμητές, παρόντες στα πάνελ, στα συντονιστικά κέντρα, στις κάμερες – πάντα εκεί όταν υπάρχει μικρόφωνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE