ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο προεδρικό - Δείτε φωτογραφίες

Συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν στο προεδρικό - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη στο Προεδρικό Μέγαρο είναι η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ.

Η κα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο μετά από συναντήσεις στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο λίγο μετά τις 16.00.

Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται αργότερα να έχει συνάντηση με τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί. Με τον Δήμαρχο Λευκωσίας, Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, αναμένεται να συναντηθεί, την Τρίτη, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

ΠΗΓΗ: KΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top