Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα»

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα»

O Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στιγμές» που παρουσιάζει ο Μάνος Νιφλής και μίλησε για τα παιδιά του, τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και το μωρό που περιμένουν.

Αρχικά είπε: «Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE