«Αυλαία» με Ταμασού στο Συνοδικό Δικαστήριο - Παρουσιάζει το μαρτυρικό υλικό

«Αυλαία» με Ταμασού στο Συνοδικό Δικαστήριο - Παρουσιάζει το μαρτυρικό υλικό

Αρχίζει αύριο το συνοδικό δικαστήριο για να εξετάσει το σκάνδαλο με τους δύο Αρχιμανδρίτες στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Σύμφωνα με έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές, αναμένεται αύριο Τετάρτη στις 9:00 το πρωί να καταθέσει ο Μητροπολίτης Ταμασού, Ησαΐας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει προγραμματισμός ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός 15 ημερών.

Αναμένεται να παρουσιαστεί μαρτυρικό υλικό το οποίο έχει συλλέξει ο Μητροπολίτης Ταμασού.

Το εξαμελές Συνοδικό Δικαστήριο αποτελούν ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος ο οποίος θα προεδρεύει, ο Κωνσταντίας Βασίλειος και Λεμεσού Αθανάσιος καθώς και οι Επίσκοποι Καρπασίας Χριστοφόρος, Αμαθούντος Νικόλαος και Αρσινόης Παγκράτιος.

Υπενθυμίζεται ότι από το συνοδικό δικαστήριο εξαιρέθηκε ο Μητροπολίτης Ταμασού ο οποίος είναι κατήγορος και αντικαταστάθηκε από τον Καρπασίας Χριστοφόρο.

Τον Μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος αυτοεξαιρέθηκε από το συνοδικό δικαστήριο, αντικατέστησε ο Αρσινόης Παγκράτιος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE