ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιοχριστιανοί: «Εξαφανίστηκε το παιδί μου και με έβαλαν να προσέχω άλλο παιδί», είπε ο πατέρας του 15χρονου

Παλαιοχριστιανοί: «Εξαφανίστηκε το παιδί μου και με έβαλαν να προσέχω άλλο παιδί», είπε ο πατέρας του 15χρονου

Σε συνέντευξη του, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων ως παλαιοχριστιανών της Κορινθίας αναφέρθηκε στην εξαφάνιση του ανήλικου γιου του, ενώ επρόκειτο να τον συναντήσει παρουσία της κοινωνικής λειτουργού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, επεσήμανε ότι «υπήρχε νευρικότητα, έμπαιναν και έβγαιναν στο κατάστημα η κοινωνική λειτουργός και το παιδί. Κάποια στιγμή βγήκαν και δεν επέστρεψαν ποτέ. Μου άφησαν άτυπα να «φυλάω» το άλλο παιδί, να το προσέχω εγώ, ενώ έτρεχαν να βρουν τον γιό μου, σε μια περιοχή και μια ημέρα που λόγω του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί.

«Το παιδί έχει ζήσει ένα «θέατρο του παραλόγου»»

Ωστόσο, ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών είπε ότι «δεν υπάρχει συναίνεση να βγουν στην δημοσιότητα τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού, δεν θα γίνει ρεζίλι ένα ολόκληρο σόι». Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης προσέθεσε ότι «Το παιδί έχει ζήσει ένα “θέατρο του παραλόγου”, είδε αστυνομικούς στο σπίτι μας να παίρνουν τον πατέρα του και αυτό το διέλυσε…

Έζησε πολλά αυτό το παιδί τις τελευταίες εβδομάδες, έζησε έναν παραλογισμό, δεν μπορούμε τώρα να επικαλούμαστε το νόμιμο. Το παιδί εισέπραξε από την κοινωνία μια ακρότητα και μια βαρβαρότητα. Λέμε κάθε στιγμή “έτσι είναι ο νόμος” , αλλά υπάρχει και η κοινή λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Προσέθεσε ότι το παιδί «είναι τύποις ανήλικο. Εγώ στα 15 μου δούλευα, η πρώτη γυναίκα μου στα 16 της, έκανε το πρώτο παιδί μας». Ο ίδιος είπε ότι έχει επιλέξει να μην γνωρίζει που βρίσκεται η εγκυμονούσα σύζυγος του και πως δεν έχει κάποια επαφή μαζί της, τονίζοντας ότι εκείνη έχει επιλέξει να έχει και άλλον δικηγόρο.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας

Σε ότι αφορά την υπόθεση της εξαφάνισης του ανήλικου, ο δικηγόρος του πατέρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστήριξε ότι «Δεν έχει άδεια η ιδιωτική δομή για να ασκεί τις αρμοδιότητες που ασκεί. Δεν είναι δημόσια η δομή αυτή που επέλεξε ο Εισαγγελέας για να πάει το παιδί».

Τέλος, ο δικηγόρος του επεσήμανε ότι ο πατέρας του έχει ζητήσει να του δοθεί εκ νέου η επιμέλεια του παιδιού και τόνισε ότι «ακόμη δεν έχει βγει από την Αστυνομία η ανακοίνωση για την αναζήτηση για το ανήλικο παιδί, που κινδυνεύει στους δρόμους της Αθήνας».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top