Εκμεταλλεύτηκε 60χρονο και του απέσπασε πάνω από 55 χιλ. ευρώ - Της έστειλε λεφτά σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις

Εκμεταλλεύτηκε 60χρονο και του απέσπασε πάνω από 55 χιλ. ευρώ - Της έστειλε λεφτά σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απάτης, μετά από καταγγελία 60χρονου, σύμφωνα με τον οποίο ύποπτη γυναίκα του απέσπασε μέσω διαδικτύου, συνολικό χρηματικό ποσό ύψους 55.450 ευρώ.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο μεταξύ των ετών 2020-2021, δέχθηκε μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής από γυναίκα κάτοικο εξωτερικού, η οποία του ανέφερε ότι συγγενικό της πρόσωπο ήταν άρρωστο και του ζητούσε χρήματα.

Όπως ανέφερε ο 60χρονος, η εν λόγω γυναίκα κατάφερε να του αποσπάσει το πιο πάνω χρηματικό ποσό, το οποίο της απέστειλε σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE