Ερντογάν: Ελπίζουμε σε απτά αποτελέσματα με Ελλάδα χωρίς παραγνώριση ψευδοκράτους

Ερντογάν: Ελπίζουμε σε απτά αποτελέσματα με Ελλάδα χωρίς παραγνώριση ψευδοκράτους

Σε απτά αποτελέσματα με την Ελλάδα δήλωσε ότι προσδοκεί ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο ανέφερε ότι δεν αγνοεί τα συμφέροντα του ψευδοκράτους.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια δείπνου ιφτάρ, που παρέθεσε στους πρέσβεις των χωρών που επέδωσαν την Τρίτη τα διαπιστευτήριά τους, μεταξύ των οποίων κι ο Έλληνας Πρέσβης στην Άγκυρα, Θεόδωρος Μπιζάκης, ο Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε την ελπίδα η πρόσφατη θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί με την Ελλάδα στην ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο «να αποφέρει απτά αποτελέσματα».

«Εδώ δεν είναι δυνατόν όμως να επιτευχθεί λύση, αγνοώντας τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της τδβκ και την κυριαρχική ισότητά της» είπε, αναφερόμενος στο ψευδοκράτος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE