Χρίστος Τσίγκης: «Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά»

Χρίστος Τσίγκης: «Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, Χρίστος Τσίγκης αναφορικά με την υποστήριξη της υποψηφιότητας του από την ΕΔΕΚ.

Δείτε την αυτούσια:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η ψεσινή υποστήριξη της υποψηφιότητας μου από την ΕΔΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο, την ηγεσία και τα στελέχη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Δηλώνω έτοιμος να συνεχίσω τη συνεργασία μας η οποία χρονολογείται και να διαφυλάξω αύτη τη σταθερή σχέση εμπιστοσύνης, μαζί με τα στελέχη και τους φίλους της ΕΔΕΚ για την επιτυχία στις επικείμενες εκλογές. Να υλοποιήσουμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των δημοτών του Στροβόλου. Ο Στρόβολος, μας ενώνει και έχουμε τη μέθοδο και το όραμα να πάρουμε την πόλη μας μπροστά!

Να εφαρμόσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης – ανθρώπινο, αειφόρο, περιβαλλοντικά και ενεργειακά αναβαθμισμένο, προσβάσιμο, ασφαλές, πολιτιστικά αναπτυγμένο και τεχνολογικά εξελίξιμο. 

Παράλληλα, με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι τρία κοινοβουλευτικά κόμματα αλλά και ανεξάρτητες προσωπικότητες στηρίζουν την υποψηφιότητα μου για τη Δημαρχία Στροβόλου. Μέρα με τη μέρα νιώθω ότι αυτή η συνεργασία δυναμώνει και αγκαλιάζεται από πολίτες όλων των πολιτικών χώρων.

Με ειλικρινή διάλογο, σύνθεση απόψεων και με αποφασιστικότητα να αγκαλιάσουμε αυθεντικά όλους τους Στροβολιώτες – για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Είναι η ώρα για δράση και συμμετοχή, είναι η ώρα για μια μεγάλη προσπάθεια!

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE