Συναγερμός στο αεροδρόμιο Λάρνακας: Δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του 46χρονου
«Ελεύθερος» αφέθηκε ο ύποπτος άνδρας για τρομοκρατία που επέβαινε σε αεροσκάφος από την Μολδαβία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 21χρονο από τη Λάρνακα, ότι γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ βρισκόταν με φίλους του σε μπιραρία στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα.
Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο άγνωστος άνδρας, χωρίς λόγο τον άρπαξε από τη φανέλα και στη συνέχεια τον χτύπησε με το χέρι του στο πρόσωπο και ακολούθως με τη χρήση ροπάλου τον χτύπησε στο κεφάλι και στον αριστερό ώμο.
Τόσο ο 21χρονος όσο και οι φίλοι του έτρεξαν και βγήκαν από το υποστατικό και εισήλθαν στο αυτοκίνητό τους. Ο άγνωστος άνδρας τους ακολούθησε και με το ρόπαλο χτύπησε το αυτοκίνητο ιδιοκτησία 19χρονου, προκαλώντας του ζημιές ύψους 300 ευρώ περίπου.
Ο 21χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε, ότι φέρει θλαστικό τραύμα κεφαλής και αφού του έγινε συρραφή απολύθηκε.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις