LIKE ONLINE

«Το πιο μικρό σπίτι στη Νέα Υόρκη»: Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και εξόργισε τους πάντες

«Το πιο μικρό σπίτι στη Νέα Υόρκη»: Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και εξόργισε τους πάντες

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok. Μεσίτης έδειξε στους ακόλουθους του το πιο μικρό σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Ένα πρόσφατο βίντεο του TikTok που παρουσιάζει αυτό που ονομάστηκε «το μικρότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης» έχει πυροδοτήσει θύελλα κριτικής και δυσπιστίας μεταξύ των θεατών. Το βίντεο, που μοιράστηκε από τον μεσίτη Alexander Bruni στη σελίδα του στο TikTok προσφέρει μια ξενάγηση σε ένα διαμέρισμα-στούντιο 54 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Midtown West της Νέας Υόρκης, με μηνιαίο ενοίκιο 1.096 ευρώ.

Ο χώρος, που στερείται βασικών ανέσεων, όπως νεροχύτη, κουζίνα ή οποιαδήποτε υποψία χώρου διαβίωσης, διαθέτει μόνο μερικές πρίζες και ένα ράφι. Η έλλειψη βασικών ειδών καθιστά δύσκολο να θεωρηθεί αυτή η επιλογή βιώσιμης διαβίωσης, παρά την προνομιακή της τοποθεσία.

Οι θεατές έσπευσαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, όχι μόνο για το μέγεθος του διαμερίσματος και την έλλειψη ανέσεων, αλλά και για το σκεπτικό του Bruni. Συγκρίνοντας το κόστος με τα δίδακτρα των φοιτητικών εστιών, ο Bruni υπονοεί ότι η τιμή δικαιολογείται από την ευκαιρία να ζήσει κανείς στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, αυτή η σύγκριση δεν κατάφερε να κατευνάσει την απογοήτευση πολλών που είδαν το βίντεο, αναδεικνύοντας το ευρύτερο ζήτημα της οικονομικά προσιτής στέγασης σε πολυσύχναστες μητροπόλεις.

 

 

Το βίντεο αποκαλύπτει επίσης ότι το διαμέρισμα διαθέτει κοινόχρηστο μπάνιο στο τέλος του διαδρόμου, αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται αυτή τη δυνατότητα ή την ύπαρξη κοινής κουζίνας παραμένουν ασαφείς. Αυτή η ρύθμιση εγείρει ερωτήματα σχετικά με την πρακτικότητα και την ιδιωτικότητα τέτοιων ρυθμίσεων διαβίωσης, περιπλέκοντας περαιτέρω την αφήγηση ότι το υψηλό κόστος δικαιολογείται από την τοποθεσία.

Η viral αντίδραση στο βίντεο «το μικρότερο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης» υπογραμμίζει την αυξανόμενη απογοήτευση για την κατάσταση της οικονομικά προσιτής στέγασης στη Νέα Υόρκη και σε άλλα αστικά κέντρα. Αναδεικνύει μια κρίσιμη συζήτηση σχετικά με το τι συνιστά βιώσιμο χώρο και τους συμβιβασμούς που πολλοί αναγκάζονται να κάνουν για να διαμείνουν στις επιθυμητές τοποθεσίες τους.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top