ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Acappela: 28 χρόνια ιστορίας - Στόχος η επέκταση σε Βρετανία και Ελλάδα - «Επιστροφή» στα… βινύλια

Acappela: 28 χρόνια ιστορίας - Στόχος η επέκταση σε Βρετανία και Ελλάδα - «Επιστροφή» στα… βινύλια

Στόχο να κατακτήσει Ελλάδα και Αγγλία έθεσε το κατάστημα Acappela, το οποίο προσφέρει τα πάντα για τους gamers και τη μουσική.

Τα σχέδιά του για το μέλλον ξεδίπλωσε στο ThemaOnline o διευθυντής και ιδιοκτήτης του Acappela, Θέμης Χαριλάου.

«Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος acappela.com.cy θέλουμε να επεκταθούμε στη Βρετανία και ακόμη περισσότερο στην Ελλάδα όπου ήδη δραστηριοποιούμαστε μέσω του skroutz.gr», δήλωσε ο Θέμης Χαριλάου. Πρόσθεσε πως στο παρόν στάδιο ψάχνουν τον κατάλληλο διαφημιστή και τον κατάλληλο courier για την γρηγορότερη και ποιοτικότερη παράδοση των προϊόντων στις δύο χώρες. «Το Acappela προσφέρει διάφορα προϊόντα σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τα καταστήματα λιανικής στην Αγγλία, κάτι το οποίο μας ανοίγει σημαντικές δυνατότητες», συμπλήρωσε.

Παράδοση την ίδια μέρα

Για την κυπριακή αγορά, στόχοι από τη μία είναι η άμεση παράδοση προϊόντων από αγορά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και από την άλλη υπηρεσίες μετά την πώληση (after sale services) σε επίπεδα εξωτερικού.
Όσον αφορά την παράδοση, το Acappela προσφέρει παράδοση την ίδια μέρα στα καταστήματα της ACS. Για παράδειγμα, εάν η παραγγελία γίνει από το απόγευμα της προηγούμενης μέρας μέχρι τις 10 το πρωί, τότε θα φθάσει στην ACS το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Παράλληλα, στις υπηρεσίες after sale προσφέρεται ανταλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων κάτω από προϋποθέσεις.

28 χρόνια ιστορίας

Η Acappela ιδρύθηκε το 1996 από τον Λάμπρο Χαριλάου στη Λάρνακα. Την εταιρεία πλέον διοικούν οι γιοι του κ. Λάμπρου, Παντελής και Θέμης Χαριλάου.

Το κατάστημα πουλούσε αρχικά βιντεοκασέτες (VHS) και κασέτες για μαγνητόφωνο (Audio Tapes). Ήταν το μεγαλύτερο κατάστημα ήχου και μουσικής που πουλούσε μουσική και ταινίες σε όλη την Ευρώπη ανάλογα με τον πληθυσμό. Και πάλι, ήταν η πρώτη τοπική επιχείρηση που πουλούσε βιντεοπαιχνίδια.

Στο ACAPPELA THE SHOP θα βρείτε όλων των ειδών τα αυθεντικά συλλεκτικά προϊόντα που σχετίζονται με ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια, κόμικς αλλά και από τη μουσική βιομηχανία. Το άλλο νέο / παλιό προϊόν που επανεμφανίστηκε αυξάνοντας τις απαιτήσεις των πελατών μας είναι τα βινύλια. Ναι… Το Retro επιστρέφει, όχι μόνο στη μουσική βιομηχανία αλλά και στα Video Games.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top