Πώς απάντησε ο Ταμασού Ησαΐας για τον οικονομικό έλεγχο της Εκκλησίας - «Παλεύουμε καθημερινά»

Πώς απάντησε ο Ταμασού Ησαΐας για τον οικονομικό έλεγχο της Εκκλησίας - «Παλεύουμε καθημερινά»

Υπάρχει τελικά λογιστικός έλεγχος στην Εκκλησία; Είναι μύθος πως κάνουν ότι θέλουν;

Την απάντηση έδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας στο podcast «LegalMatters» στις 06/12/2022. «Εμάς μας ελέγχει η PwC».

«Έχουμε αυστηρό έλεγχο. Ως Σύνοδος αποφασίσαμε να δώσουμε τον έλεγχο σε εξωτερικούς ελεγκτές. Για κάθε Μητρόπολη ξεχωριστοί», συμπλήρωσε.

Πρόσθεσε πως «τα χρήματα είναι μαζεμένα σε μια, δυο μητροπόλεις και μερικές μονές. Μόνο αυτές είναι αυτάρκεις».

Ερωτηθείς για την Μητρόπολη Ταμασού είπε ότι είναι νεοσύστατη και δεν έχει κληρονομήσει γη και λεφτά όπως οι παλιές. «Οι υπόλοιπες παλεύουμε καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE