ΠΑΡΑ-THEMA

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Κάτι συμβαίνει στο Μega Κύπρου; Διαβάστε εδώ τι έγινε και μας παραξένεψε

Μια είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γεννά ερωτηματικά γύρω από τις εξελίξεις στο κανάλι του Αρχαγγέλου αφού πλέον το Ελλαδικό κανάλι «αγοράζει τηλεοπτικό προϊόν» από Κύπρο και μάλιστα από ένα σταθμό ο οποίος θεωρείται ως ο μικρός αδερφός του Mega Ελλάδος.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Το Star λοιπόν, ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 21/9 θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του η σειρά «9 μήνες» παραγωγής του Mega Κύπρου, ενώ και το Κυπριακό κανάλι εδώ και δυο περίπου βδομάδες φιλοξενεί κάθε απόγευμα το τηλεπαιχνίδι του STAR «Τροχός της τύχης».

Η συνεργασία αυτή, όπως αντιλαμβάνεστε γεννά ερωτηματικά γύρω από τις σχέσεις Mega Κύπρου και Mega Ελλάδος, αφού στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο και οι σειρές ή εκπομπές που βλέπαμε στο κανάλι του Αρχαγγέλου ήταν όλες από τον «μεγάλο αδελφό».

Τι λένε από το Mega

Στα πλαίσια του ρεπορτάζ η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το Mega Κύπρου, όπου και μας ανέφεραν ότι η συνεργασία με το Mega Ελλάδος ήταν και παραμένει άψογη, ενώ για την απόφαση να δοθεί η σειρά  «9 μήνες» στο Star λήφθηκε μετά από σύσκεψη που έγινε.

To Mega εγκαινίασε μια καινούργια συνεργασία με το STAR αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας με τον σταθμό στην Ελλάδα ήταν το καταληκτικό σχόλιο.

Ας ελπίσουμε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία των δυο καναλιών και η ανοδική πορεία του Mega Κύπρου τη φετινή χρονιά να συνεχιστεί χωρίς οποιεσδήποτε εκπλήξεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top