LIKE ONLINE

Δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στο Μπαλί από κατολίσθηση η οποία παρέσυρε τη βίλα τους

Δύο τουρίστες έχασαν τη ζωή τους στο Μπαλί από κατολίσθηση η οποία παρέσυρε τη βίλα τους

Δύο τουρίστες, μεταξύ των οποίων μία Αυστραλή, έχασαν τη ζωή τους στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας σε κατολίσθηση που προκλήθηκε από τις έντονες βροχοπτώσεις και η οποία παρέσυρε τη βίλα τους, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματούχος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Guardian, η ξύλινη βίλα στο χωριό Jatiluwih στο δημοφιλές τουριστικό νησί επλήγη από την κατολίσθηση το πρωί της Πέμπτης, δήλωσε στο AFP ο αξιωματούχος της τοπικής υπηρεσίας αντιμετώπισης καταστροφών. Η έντονη βροχή διέβρωσε τα κανάλια νερού που χρησιμοποιούνται για άρδευση και βρίσκονται πάνω από τη βίλα και προκάλεσε την κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο τουρίστες, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

 

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της επαρχιακής πρωτεύουσας Ντενπασάρ. Η γυναίκα, 47 ετών, είχε γεννηθεί στην Αυστραλία και είχε άδεια μόνιμης διαμονής στις ΗΠΑ, ενώ η ταυτότητα του άνδρα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Οι κατολισθήσεις στην Ινδονησία έχουν επιδεινωθεί σε ορισμένα μέρη από την αποψίλωση των δασών, ενώ οι παρατεταμένες καταρρακτώδεις βροχές προκαλούν πλημμύρες σε ορισμένες περιοχές.

Οι κατολισθήσεις και οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις στη νήσο Σουμάτρα την περασμένη εβδομάδα στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 27 ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top