Δείπνο ιφτάρ για την Ολκγίν παραχώρησε ο Τατάρ

Δείπνο ιφτάρ για την Ολκγίν παραχώρησε ο Τατάρ

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ, υποδέχθηκε την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σε δείπνο ιφτάρ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», το δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο «προεδρικό», στην κατεχόμενη Λευκωσία, άρχισε γύρω στις 6 μ.μ.

Την Προσωπική Απεσταλμένη που βρίσκεται επί του παρόντος στο νησί για έναν δεύτερο γύρο επαφών, υποδέχθηκε ο ειδικός αντιπρόσωπος της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, Γκιουνές Ονάρ.

Μετά το τέλος του δείπνου δεν έγιναν δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Λεμεσό: Ο Σταύρος Δημοσθένους το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ανακοινώνει λεπτομέρειες το απόγευμα η Αστυνομία

Φόνος στη Λεμεσό: Ο Σταύρος Δημοσθένους το θύμα της άγριας δολοφονίας - Ανακοινώνει λεπτομέρειες το απόγευμα η Αστυνομία

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου που διαπράχθηκε σήμερα λίγο πριν τις 10:00 το πρωί στη Λεμεσό, με θύμα τον Σταύρο Δημοσθένους, 49 ετών τέως από Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE