Ελβετία: Σταμάτησαν οι έρευνες για την σκιέρ που αγνοείται μετά την τραγωδία στις Άλπεις

Ελβετία: Σταμάτησαν οι έρευνες για την σκιέρ που αγνοείται μετά την τραγωδία στις Άλπεις

Η έρευνα που ήταν σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της τελευταίας αγνοούμενης, μέλους μιας ομάδας έξι σκιέρ που παγιδεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στις ελβετικές Άλπεις, σταμάτησε, έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία του καντονιού του Βαλέ.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έρευνας εντοπίστηκαν τα πτώματα πέντε ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί από τη σφοδρή κακοκαιρία στο ύψους 3.710 μέτρων όρος Τετ Μπλανς το Σάββατο, στο μονοπάτι Τσέρματ-Αρόλα. Και τα πέντε μέλη της ομάδας ήταν από την ίδια οικογένεια.

Ελικόπτερα «χτένισαν» την περιοχή για να βρουν το έκτο άτομο, μια 28χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκείνη που τηλεφώνησε στις αρχές για να ενημερώσει πως η ομάδα διέτρεχε κίνδυνο.

«Αφότου συζητήσαμε με την οικογένειά της, η έρευνα τώρα σταμάτησε», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE