Υπόθεση revenge porn στη Θήβα: Κατήγγειλε τον πρώην για ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της στα social media

Υπόθεση revenge porn στη Θήβα: Κατήγγειλε τον πρώην για ανάρτηση γυμνών φωτογραφιών της στα social media

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται μια 18χρονη κοπέλα από την Θήβα, η οποία διαπίστωσε έντρομη ότι σε πλατφόρμα μέσου κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούσαν γυμνές φωτογραφίες της, τις οποίες φέρεται να είχε αναρτήσει ο πρώην της για να την εκδικηθεί.

Η νέα υπόθεση με revenge porn, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της πόλης, αποκαλύφθηκε όταν η κοπέλα ενημερώθηκε από γνωστούς της για την ύπαρξη του φωτογραφικού υλικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο τον Φεβρουάριο του 2023, όταν εκείνη ήταν ακόμη ανήλικη! Την ίδια περίοδο, είχε διακόψει τον δεσμό της με τον 22χρονο πρώην φίλο της που είχε στην κατοχή του το επίμαχο υλικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 18χρονης, ο πρώην της το ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να την "τιμωρήσει" για τον χωρισμό τους. Με εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θήβας, την προανάκριση για τη νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ανέλαβε η Ασφάλεια και, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 18χρονη σε βάρος του, ο 22χρονος θα κληθεί να δώσει προανακριτική απολογία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE