Πανικός στην Αγγλία - «Ανθρώπινο πόδι» επέπλεε στο νερό

Πανικός στην Αγγλία - «Ανθρώπινο πόδι» επέπλεε στο νερό

«Ένα ανθρώπινο πόδι επιπλέει στο κανάλι», ανέφερε σοκαρισμένος στην αστυνομία ένας περαστικός που εντόπισε κάτι... ανθρώπινο να επιπλέει στο νερό.

Σε θρίλερ μετατράπηκε η βόλτα ενός περαστικού σε ένα κανάλι στο Bradford της Αγγλίας, όταν αντίκρισε κάτι περίεργο να επιπλέει στα νερά.

Το... παράξενο αντικείμενο που θύμιζε έντονα «ανθρώπινο μέλος» σκόρπισε τον πανικό σε όσους βρίσκονταν στην περιοχή. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, καθώς οι παρόντες θορυβήθηκαν ότι το αντικείμενο επρόκειτο για πόδι ανθρώπου.

Οι Αρχές του Bradford έσπευσαν στο σημείο και αφού έβγαλαν από το νερό το υποτιθέμενο «ανθρώπινο μέλος», διαπίστωσαν ότι ήταν γύψινο, προερχόμενο πιθανώς από κάποια κούκλα καταστήματος.

Οι περαστικοί που εντόπισαν το «πόδι» ένιωσαν ανακουφισμένοι, καθώς στο μυαλό τους είχαν κάνει ήδη σενάρια... για στυγερή δολοφονία και serial killer!


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Έκθεση – κόλαφος: Σοβαρές αδυναμίες στη Δικαστική Υπηρεσία εντοπίζει η Ελεγκτική

Σοβαρές διαρθρωτικές αδυναμίες στη λειτουργία της Δικαστικής Υπηρεσίας (ΔΥ) φέρνει στο φως η νέα Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, που δημοσιεύθηκε σήμερα (13/05).

BEST OF TOTHEMAONLINE