Απαρηγόρητος ο σεΐχης του Ντουμπάι στην κηδεία του 33χρονου πρίγκιπα

Απαρηγόρητος ο σεΐχης του Ντουμπάι στην κηδεία του 33χρονου πρίγκιπα

Το τελευταίο αντίο στον πρωτότοκο γιο του σεΐχη του Ντουμπάι είπαν εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και τοπικοί αξιωματούχοι που συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο τέμενος Zαμπίλ.

Απαρηγόρητος ο αδελφός του και εστεμμένος πρίγκιπας Χαμντάντ, βοήθησε στη μεταφορά της σωρού που ήταν τυλιγμένη στη σημαία των Εμιράτων, ενώ κατά τη διάρκεια της δέησης, ο σεΐχης δεν άντεξε και έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά του.

Ο 33χρονος, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς το πρωί του Σαββάτου, ήταν ο μεγαλύτερος γιος του σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης του Ντουμπάι, αλλά και ο αντιπρόεδρος και ο πρωθυπουργός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.



Παρά το τριήμερο πένθος, τα σχολεία της χώρας θα παραμείνουν ανοιχτά, ως φόρος τιμής στον πρίγκιπα που εκτός από τις αθλητικές του δραστηριότητες (ποδόσφαιρο και ιππασία) εργαζόταν και στο Dubai Care, μία φιλανθρωπική οργάνωση για τις ανάγκες εκπαίδευσης των παιδιών του κόσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE