Καλά τα νέα για φυσικό αέριο - Επαναρχίζουν οι εργασίες για τερματικό στο Βασιλικό

Καλά τα νέα για φυσικό αέριο - Επαναρχίζουν οι εργασίες για τερματικό στο Βασιλικό

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου επιβεβαίωσε την Παρασκευή, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, πληροφορίες για επιστροφή της κοινοπραξίας CPP-METRON CONSORTIUM LTD στις εργασίες της το Σάββατο. Η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή του τερματικού υποδοχής φυσικού αερίου στο Βασιλικό.

Επιπλέον, ο Υπουργός Ενέργειας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη «για να παρακολουθήσουμε αυτά τα οποία επιδιώκουμε για να επισπευσθεί η όλη διαδικασία».

«Θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση του έργου και επικοινωνία του Υπουργείου με την κοινοπραξία, χωρίς να αγγίζονται συμβατικά θέματα», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE