Καλά τα νέα για φυσικό αέριο - Επαναρχίζουν οι εργασίες για τερματικό στο Βασιλικό

Καλά τα νέα για φυσικό αέριο - Επαναρχίζουν οι εργασίες για τερματικό στο Βασιλικό

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου επιβεβαίωσε την Παρασκευή, με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, πληροφορίες για επιστροφή της κοινοπραξίας CPP-METRON CONSORTIUM LTD στις εργασίες της το Σάββατο. Η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή του τερματικού υποδοχής φυσικού αερίου στο Βασιλικό.

Επιπλέον, ο Υπουργός Ενέργειας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη «για να παρακολουθήσουμε αυτά τα οποία επιδιώκουμε για να επισπευσθεί η όλη διαδικασία».

«Θα υπάρχει συνεχής παρακολούθηση του έργου και επικοινωνία του Υπουργείου με την κοινοπραξία, χωρίς να αγγίζονται συμβατικά θέματα», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE