ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κατακλύζουν» τη Λεμεσό οι καρναβαλιστές - Σε ρυθμούς «Que te la pongo» τα κέντρα αναψυχής

«Κατακλύζουν» τη Λεμεσό οι καρναβαλιστές - Σε ρυθμούς «Que te la pongo» τα κέντρα αναψυχής

Σε διάθεση καρναβαλιού κινούνται τα κέντρα αναψυχής στη Λεμεσό, με πολίτες από όλες τις επαρχίες να αναμένεται να «κατακλύσουν» την παραλιακή πόλη για να απολαύσουν την παρέλαση του καρναβαλιού.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Γενικός Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Φάνος Λεβέντης, ανέφερε ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση, ιδιαίτερα στη Λεμεσό, ενόψει του μεγάλου καρναβαλιού.

«Οι χώροι οι οποίοι διοργανώνουν καρναβαλίστικες εκδηλώσεις έχουν πολύ καλές κρατήσεις, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Οι περισσότερες κρατήσεις είναι στη Λεμεσό όμως αλλάζουν τα δεδομένα και σε άλλες πόλεις επειδή διοργανώνουν πλέον και το δικό τους καρναβάλι», σημείωσε.

Αναφορικά με τις κρατήσεις στις υπόλοιπες επαρχίες, ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως, κάθε χρόνο, μεγάλη μερίδα πολιτών πάει στη Λεμεσό για το καρναβάλι, γεγονός που πλήττει τα κέντρα άλλων επαρχιών. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, αυτό αλλάζει σιγά σιγά αφού πλέον και άλλες πόλεις διοργανώνουν καρναβαλίστικες εκδηλώσεις.

«Βέβαια η πρώτη επιλογή της πλειοψηφίας είναι η Λεμεσός όμως το καρναβάλι είναι μια δραστηριότητα η οποία συμφέρει στις τοπικές κοινωνίες και είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί και να επεκταθεί», επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν αυξήθηκαν οι τιμές των εστιατορίων ενόψει του καρναβαλιού, ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι δεν αυξήθηκαν, ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις όπου είναι ιδιαίτερα υψηλές.

«Οι τιμές θα πρέπει πάντα να είναι αντίστοιχες και ανάλογες με την υπηρεσία που προσφέρεται», πρόσθεσε.

Καταληκτικά, σε ερώτηση αν υπάρχει ζήτηση στις ψαροταβέρνες για την Καθαρά Δευτέρα, ο κ. Λεβέντης απάντησες ότι υπάρχει αρκετή ζήτηση ωστόσο οι ψαροταβέρνες δεν μπορούν να απορροφήσουν αυτή την μεγάλη ζήτηση, όποτε αρκετοί θα καταλήξουν στα χωράφια, αν είναι κάλος ο καιρός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top