Μονή Αββακούμ: Νέα απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ - «Να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα με το σκάνδαλο στη Δρομολαξιά»

Μονή Αββακούμ: Νέα απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ - «Να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα με το σκάνδαλο στη Δρομολαξιά»

Εκ νέου απάντηση στο ΑΚΕΛ από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ , Ονούφριο Κουλλά αναφορικά με το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

«Επειδή το ΑΚΕΛ διερωτάται για τι είδους διερεύνηση απαιτούμε, η απάντησή μας είναι μία και μοναδική. Απαιτούμε το σκάνδαλο να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα που διερευνήσαμε το σκάνδαλο της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ στη Δρομολαξιά, που οι ένοχοι κατέληξαν στη φυλακή. 

Όπως και τα σκάνδαλα των ΧΥΤΥ που το τελικό αποτελέσματα ήταν πρώην και εν ενεργεία δήμαρχοι και πρώην βουλευτές και στελέχη κομμάτων να καταδικαστούν, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων -  Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Alpha: Θρίλερ με το 26,3% των αναποφάσιστων - Ντέρμπι κορυφής και ανατροπές στη νέα Βουλή - Ποιοι υποψήφιοι έχουν προβάδισμα

Η εικόνα που προκύπτει από την τέταρτη μεγάλη δημοσκόπηση του Αlpha για την πρόθεση ψήφου γίνεται ακόμη πιο σύνθετη με την ενσωμάτωση των στοιχείων για τους αναποφάσιστους, την αποχή και τα μικρότερα κόμματα, αποκαλύπτοντας ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα και ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.