Μονή Αββακούμ: Νέα απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ - «Να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα με το σκάνδαλο στη Δρομολαξιά»

Μονή Αββακούμ: Νέα απάντηση ΔΗΣΥ προς ΑΚΕΛ - «Να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα με το σκάνδαλο στη Δρομολαξιά»

Εκ νέου απάντηση στο ΑΚΕΛ από τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ , Ονούφριο Κουλλά αναφορικά με το σκάνδαλο με τους δύο μοναχούς στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

«Επειδή το ΑΚΕΛ διερωτάται για τι είδους διερεύνηση απαιτούμε, η απάντησή μας είναι μία και μοναδική. Απαιτούμε το σκάνδαλο να διερευνηθεί με την ίδια μεθοδικότητα που διερευνήσαμε το σκάνδαλο της κυβέρνησης του ΑΚΕΛ στη Δρομολαξιά, που οι ένοχοι κατέληξαν στη φυλακή. 

Όπως και τα σκάνδαλα των ΧΥΤΥ που το τελικό αποτελέσματα ήταν πρώην και εν ενεργεία δήμαρχοι και πρώην βουλευτές και στελέχη κομμάτων να καταδικαστούν, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.