Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον

Συνεχίζονται οι θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ειδήσεις που αφορούν την Κέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα, με τους Βρετανούς να βγάζουν τη μία θεωρία συνωμοσίας μετά την άλλη, ειδικά μετά το ζήτημα που προέκυψε με την πειραγμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Στα Νέα Σαββατοκύριακο αναφέρονται κάποια εξ αυτών, τα οποία είναι είτε απλά είτε πιο σύνθετα, καθώς αρκετοί πιθανολογούν ότι η Κέιτ Μίντλετον μπορεί και να έχει πεθάνει.

Το διαζύγιο με τον Ουίλιαμ

Πολλοί παρατήρησαν ότι στην επίμαχη φωτογραφία η πριγκίπισσα δεν φορούσε βέρα και αποφάνθηκαν ότι ο γάμος της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ περνάει κρίση. Άλλοι πάλι ισχυρίστηκαν ότι το ζεύγος έχει ήδη χωρίσει

Θύμα κακοποίησης

Ορισμένοι πάλι υποστήριξαν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Ουίλιαμ και γι’ αυτό τον λόγο το παλάτι αποφάσισε να την κρύψει.

Κρυφή επέμβαση για ανόρθωση γλουτών

Κάποιες ιστοσελίδες της Μεγάλης Βρετανίας έγραψαν ότι η Κέιτ ταξίδεψε κρυφά στη Βραζιλία για να υποβληθεί σε επέμβαση για ανόρθωση γλουτών

Διατροφική διαταραχή

Άλλοι πάλι αναρωτήθηκαν αν αυτό που στ’ αλήθεια συμβαίνει με την Κέιτ είναι ότι πάσχει από σοβαρή διατροφική διαταραχή, όπως νευρική ανορεξία ή βουλιμία.

Μακάβριο σενάριο

Και αυτό είναι το πιο ακραίο συνωμοσιολογικό σενάριο. Υπήρξαν κάποιοι που «αποκάλυψαν» ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται σε τεχνητό κώμα ενώ άλλοι «ανακοίνωσαν» ότι είναι νεκρή. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να πουν ότι στις πρόσφατες φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεται δίπλα στη μητέρα ή τον σύζυγό της δεν είναι η Κέιτ αλλά μια σωσίας της ή η αδερφή της η Πίπα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE