ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καβγάς σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία: Τρεις συλλήψεις - Καταζητούνται άλλοι δυο

Καβγάς σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία: Τρεις συλλήψεις - Καταζητούνται άλλοι δυο

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τον καυγά που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία στην περιοχή της Ομόνοιας στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με την Αστυνομία,  ότι γύρω στις οκτώ το βράδυ της Παρασκευής (15/3), τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας, οι οποίοι βρίσκονταν σε γραφείο εντός του περιφραγμένου χώρου ανεγειρόμενης πολυκατοικίας στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό, άκουσαν δυνατούς θορύβους να προέρχονται από την οικοδομή.

Αφού έτρεξαν προς το μέρος αυτό είδαν δύο ομοεθνής τους, τους οποίους γνωρίζουν, να κατεβαίνουν από τη σκάλα στο ισόγειο.

Οι υπάλληλοι κατάφεραν να ανακόψουν τον έναν ωστόσο ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή. Μετέπειτα επέστρεψαν στα γραφεία της εταιρείας, όπου εκεί ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. Την ίδια στιγμή στον χώρο έφθασε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι τους επιτέθηκαν. Ακολούθως τα πρόσωπα αυτά αναχώρησαν μαζί με τον έναν που είχαν προηγουμένως ακινητοποιήσει.

Μετέπειτα ενημερώθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας προκλήθηκαν ζημιές στα παράθυρα της μπαλκονόπορτας, σε γυαλιά μπαλκονιού ενώ έσπασαν και διάφορα έπιπλα εντός του διαμερίσματος, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Σημειώνεται ότι στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο όπου μετέφερε έναν εκ των υπαλλήλων της εταιρείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και στα χείλη. Αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες έλαβε εξιτήριο. Οι άλλοι δύο υπάλληλοι της εταιρείας έφεραν εμφανή τραύματα αλλά δεν επιθυμούσαν να εξετάσουν από Ιατρό.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top