ΗΠΑ: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ύποπτος για την διάπραξη τριών φόνων στην Φιλαδέλφεια

ΗΠΑ: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο ύποπτος για την διάπραξη τριών φόνων στην Φιλαδέλφεια

Ο άνδρας που θεωρείται ύποπτος για τους φόνους τριών μελών της οικογένειάς του το απόγευμα του Σαββάτου στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια παραδόθηκε, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές.

Ο ύποπτος είχε οχυρωθεί σε σπίτι στο Τρέντον, πρωτεύουσα του Νιού Τζέρσι, το οποίο περικυκλώθηκε από ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Συνελήφθη σώος στο εξωτερικό του κτιρίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Νωρίτερα, ο Αντρε Γκόρντον Τζούνιορ, οπλισμένος με τουφέκι AR-15 είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την 52χρονη πεθερά του και την 13χρονη αδελφή του σε σπίτι στα περίχωρα της Φιλαδέλφειας και στην συνέχεια εισέβαλε σε άλλο σπίτι στην ίδια περιοχή όπου πυροβόλησε και σκότωσε μία 25χρονη γυναίκα «με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά». Διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο και εντοπίσθηκε στο Τρέντον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE