Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία, λόγω διαρροής υγραερίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10:48 το πρωί και ήταν αποτέλεσμα μείγματος υγραερίου μετά από απώλεια υγραερίου από θερμάστρα σε οικία στους Αγίους Ανάργυρους Λάρνακας.

Από την έκρηξη θρυμματίστηκε, λόγω του ωστικού κύματος, γυάλινη προθήκη του σπιτιού και επηρεάστηκαν με πυρκαγιά δύο καναπέδες.

Ένα άτομο που βρισκόταν στην οικία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, που κλήθηκε στο σημείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE