Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου σε οικία - Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε οικία, λόγω διαρροής υγραερίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 10:48 το πρωί και ήταν αποτέλεσμα μείγματος υγραερίου μετά από απώλεια υγραερίου από θερμάστρα σε οικία στους Αγίους Ανάργυρους Λάρνακας.

Από την έκρηξη θρυμματίστηκε, λόγω του ωστικού κύματος, γυάλινη προθήκη του σπιτιού και επηρεάστηκαν με πυρκαγιά δύο καναπέδες.

Ένα άτομο που βρισκόταν στην οικία, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, που κλήθηκε στο σημείο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, με ελαφριά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.