Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Λεωφορείο  στον αυτοκινητόδρομο τυλίχθηκε στις φλόγες

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όταν λεωφορείο άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού πάρα το Παραμάλι σήμερα Κυριακή (17/3).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο χώρο της μηχανής και κατασβήστηκε έγκαιρα και άμεσα από το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης του λεωφορείου.

Στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής από Πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού και από Βρετανικές Βάσεις.

Οι επιβάτες εγκατέλειψαν έγκαιρα το λεωφορείο χωρίς κανένα κίνδυνο και επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο και συνεχίζουν το προορισμό τους με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE