Πρόθεση Βελγίου να συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για θαλάσσιο διάδρομο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς Γάζα

Πρόθεση Βελγίου να συμμετάσχει ενεργά στην πρωτοβουλία για θαλάσσιο διάδρομο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς Γάζα

Διμερής συνάντηση στο περιθώριο της Στρατηγικής και Συνολικής Εταιρικής Σχέσης ΕΕ-Αιγύπτου είχε σήμερα (17/3) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό του Βελγίου.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, «στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η σημασία της στρατηγικής ενίσχυσης των σχέσεων ΕΕ - Αιγύπτου όπως και η κατάσταση στη Γάζα.  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Βελγίου, του οποίου η χώρα προεδρεύει του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συζήτησαν επίσης την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό ενώ εντός αυτού του πλαισίου, ο Πρωθυπουργός του Βελγίου ενημέρωσε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για την πρόθεση του Βελγίου να συμμετάσχει ενεργά στην κυπριακή πρωτοβουλία για θαλάσσιο διάδρομο παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα που έχει ενεργοποιηθεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.