ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: «Θα ερχόταν για τα γενέθλιά του και μας είπαν ότι πέθανε» λέει η γιαγιά του 15χρονου που έπεσε στο κενό

Αλεξανδρούπολη: «Θα ερχόταν για τα γενέθλιά του και μας είπαν ότι πέθανε» λέει η γιαγιά του 15χρονου που έπεσε στο κενό

Για το τραγικό δυστύχημα στην Αλεξανδρούπολη μίλησε η γιαγιά του 15χρονου αγοριού το οποίο έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του πέφτοντας από τον φωταγωγό του σπιτιού του.

Η μαμά του ήταν στη δουλειά όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα – Την ειδοποίησαν και έφυγε

«Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε να βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό» είπε η γιαγιά του μιλώντας στο MEGA για το κακό που τους βρήκε.

«Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και χθες το βράδυ θα ερχόταν εδώ πέρα» πρόσθεσε και αναφερόμενη στο πώς το έμαθε είπε:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στην Ελλάδα - Νεκρός 15χρονος που έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια του πατέρα του

«Ήρθαν στο σπίτι και μου λένε ‘θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’. Λέω ‘δεν πάω’, ‘όχι πάμε λέει’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, στα εξωτερικά ιατρεία, μας λέει πέθανε ο…».

«Τι να σου πω… ο μπαμπάς του; Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια» συμπληρώνει η τραγική γιαγιά.

Τι συνέβη

Το 15χρονο αγόρι είχε ανέβει μαζί με τον μπαμπά του στην ταράτσα του σπιτιού για να τον βοηθήσει με την κεραία, το αγοράκι γλίστρησε, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του μπαμπά του.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν πήγε να βγάλει μία φωτογραφία φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας και κατέληξε στο κενό όταν έσπασε το γυάλινο κάλυμμα του φωταγωγού.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τον ανήλικο.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 15χρονου, ο οποίος είδε το παιδί του να σκοτώνεται μπροστά του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, ενώ μία μέρα πριν το παιδί είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top