Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Μαγικές αλλά επικίνδυνες εικόνες - Σταμάτησε η βροχή, έμεινε το χαλάζι – Αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν – Φωτογραφίες

Το χαλάζι ήταν τόσο πολύ που ενώ σταμάτησε να βρέχει παραμένει στους δρόμους δυσκολεύοντας την τροχαία κίνηση.

Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οχήματα ακινητοποιήθηκαν καθώς ο δρόμος γλιστράει πολύ.

Σύμφωνα με ενημέρωση (18:58) από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι κλήσεις μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 56.

Εργάζονται 14 συνεργεία (συμπεριλαμβάνονται 2 από Πολιτική Άμυνα και 2 από SupportCy). Στις προσπάθειες συνδράμουν και οι Δήμοι Στροβόλου, Λευκωσίας και Αγλαντζιάς.

ΝΕΟΤΕΡΟ (19:33): Τα περιστατικά έφτασαν αριθμητικά τα 60. Εργάζονται για διεκπαιρέωση 15 συνεργεία (11 από Π.Υ , 2 από support cy και 2 από Πολιτική Άμυνα). Επίσης εργάζονται συνεργεία από Δήμους Λατσιών, Τσερίου, Στροβόλου και Αγλαντζιάς). Τα περιστατικά αφορούν αρκέτες περιπτώσεις πλημμυρισμένων υπογείων, ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και μικρό αριθμό ρυμουλκύσεων οχημάτων με επιβαίνοντες χωρίς ουσιαστικό κίνδυνο.

Έχουν αποπερατωθεί σχεδόν τα μισά περιστατικά αλλά παραμένουν πλημμυρισμένα μέγαλα σε όγκο υπόγεια που θα πάρει ώρες η άντληση τους. Έχουν κληθεί και εθελοντές Πυροσβέστες και έγινε επίσης ανάκληση προσωπικού.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE