Δύο απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Λακωνία και Ροδόπη

Δύο απανθρακωμένα πτώματα εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Λακωνία και Ροδόπη

Απανθρακωμένα ανασύρθηκαν δύο άτομα τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οίκημα και οικία στη Λακωνία και τη Ροδόπη αντίστοιχα.

Χθες τα μεσάνυχτα σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία φωτιά εκδηλώθηκε σε κτίριο στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά πυροσβέστες που κατέβαλλαν προσπάθειες να σβήσουν τη φωτιά.

Κατά την κατάσβεση εντοπίστηκε η σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Λίγες ώρες αργότερα φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε οικία στην περιοχή Λύκειο του Δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο και επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό ενός ηλικιωμένου άνδρα.

Τα αίτια της φωτιάς τόσο στο οίκημα στη Λακωνία όσο και την οικία στη Ροδόπη ερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE