Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της»

Γιώργος Τσαλίκης: «Η γυναίκα μου έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό της»

Στην εκπομπή Στούντιο 4, βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τη σύζυγό του αλλά και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Τα φτιάξαμε μετά από ένα χρόνο. Ήμουν αλλού, για αυτό αργήσαμε να είμαστε μαζί. Η Δώρα με ήθελε και το βράδυ που της είπα ότι θα είμαστε μαζί ήμασταν σε ένα μπαρ που λεγόταν Chaos. Έπεσε σε κώμα από στάχτη στο ποτό. Και εκείνο το βράδυ πήγε να πεθάνει. Από τότε που της έτριβα το χέρι μέχρι την επόμενη μέρα που συνήλθε, της έκανα αιμάτωμα από το τρίψιμο. Από τότε μείναμε μαζί. Αλλάζανε οι συνθήκες, αλλάζαμε και εμείς. Βάζαμε άλλους στόχους, το βλέπαμε μαζί. Μείναμε μαζί ακόμα και όταν γύρω μου μού έλεγαν ότι καταστρέφομαι, να μην παντρευτώ. Δεν το σκέφτηκα καθόλου!».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει πενταμερούς- Συναντάται με Γκουτέρες, ο Γεραπετρίτης, στη Νέα Υόρκη

Εν μέσω απειλών της Τουρκίας, αλλά και της προπαγάνδας, η Λευκωσία συνεχίζει την προετοιμασία, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης, που εκτός απροόπτου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου, στη Γενεύη. Στο πλαίσιο αυτό, σημαντική θεωρείται η συνάντηση που θα έχει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Τρίτη, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE