Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον Υπουργικού η τροποποίηση του περί Τ/κ Περιουσιών Νόμου - Που στοχεύει

Ενώπιον της σημερινής (19/3) συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα τέθει η τροποποίηση του περί Τουρκοκυπριακών Περιουσιών Νόμου.

Η συγκεκριμένη τροποίηση έχει στόχο να ενισχυθεί η διαφάνεια και η αδιαβλητότητα των διαδικασιών παραχώρησής τους, η ισονομία μεταξύ των προσφύγων, καθώς και την πιο δίκαιη κατανομή μεταξύ του προσφυγικού κόσμου με βάση αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια.

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ξεκίνησε στις 9 το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.